Ciutat

Laia Silvestre, nova portaveu del Jovent Republicà de Sabadell

Laia Silvestre, nova portaveu de les JERC / CEDIDA

Laia Silvestre serà la portaveu de Jovent Republicà de Sabadell, després que ho hagi escollit la militància en el Congrés Local, aquest dilluns, 6 de setembre. La fins ara secretaria de coordinació de la permanent és estudiant  de Ciència Política i Gestió pública (UAB) i de Filologia catalana (UOC).

Pau Monedero serà secretari d’organització; Alba Torras, secretaria de finances; Quim Belmonte, secretari de coordinació i cohesió; Harrison Parpillon, secretari de comunicació; Júlia Ojeda, secretària de feminismes; Joan Gatell, secretari d’activisme; i Gerard Pola, de formació.

La nova portaveu, Laia Silvestre, va destacar la importància de generar campanyes municipals, reforçar la cohesió i la formació i fer la secció local més forta. Harrison Parpillon com a portaveu sortint va agrair la feina feta a la militància en el darrer any, i va valorar positivament campanyes com la dels E-Sports la qual acabà amb una moció presentada en ple a través de la regidora del Jovent Republicà, Glòria Llobet.

També va assistir al congrés Gabriel Fernandez, portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Sabadell i cap de l’oposició. Va exposar la importància del treball conjunt entre ERC i el Jovent Republicà, destacant el paper de Glòria Llobet com a regidora i el Jovent Republicà com a estructurador i defensor dels interessos del jovent a la ciutat. També va posar com a objectiu la victòria republicana l’any 2023 al consistori.

Santi Valls, president d’Esquerra Republicana de Sabadell, va presentar la cloenda de l’acta i va elogiar la feina feta en el darrer any i ha remarcat la importància de la formació. Finalment, Mercè Espasa portaveu de les joventuts al Vallès Occidental, va emfatitzar en el rol que juga el jovent Sabadell a la comarca.

Comentaris
To Top