Ciutat

Èxit de participació a la jornada de portes obertes

Més de 1400 assistents van concregar-se en la jornada de portes obertes de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya (FPAC) / fpac (c.m.)

La Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya torna a volar. Més d’un any després, el passat diumenge més de 1400 persones es van acostar fins a l’Aeroport de Sabadell per participar a la Jornada de Portes Obertes de la Fundació .

Els assistents a la jornada de dia van poder gaudir de l’exposició d’aeronaus i visita al museu d’aquesta fundació, que es dedica al manteniment i restauració d’avions històrics. Entre les aeronaus presents, la Zlin Akrobat, que va fer les delícies dels assistents i dels diversos spotters congregats a l’Aeroport de Sabadell, o el Polikarpov I-153 Chaika 75.

El Museu Aeronàutic de Catalunya, de qui la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya és l’encarregada de la seva gestió, va veure la llum fa dos anys, poc abans de l’arribada de la pandèmia. Durant aquest temps, no s’ha deixat de treballar en la restauració d’aeronaus, si bé és cert que actes com el del passat diumenge es van deixar de fer durant una llarga temporada. Ara, s’espera que amb la construcció d’un hangar secundari serveixi per exposar totes les peces històriques –més d’un centenar, cinquanta de les quals preparades per volar–.

Comentaris
To Top