Ciutat

La desfilada d’animals en adopció marca la 5a Fira d’Entitats Animalistes de Sabadell

Una voluntària fa un petó a un gos en adopció / LLUÍS FRANCO

Al llarg d’aquest diumenge se celebra després de dos anys d’absència la 5a Fira d’Entitats Animalistes de Sabadell, que aplega associacions voluntàries de Catalunya. S’han organitzat una desena d’activitats -algunes han tingut lloc al llarg del matí i d’altres en tindran aquesta tarda. La que més afluència de públic ha aconseguit ha estat la desfilada d’animals en adopció al passeig de la plaça Major. Desenes de gossos, gats i alguns animals exòtics han fet un passeig acompanyats per voluntaris de l’organització.

Un dels gossos en adopció, aquest matí a la plaça del Doctor Robert / LLUÍS FRANCO

De fet, aquesta tarda, a dos quarts de cinc, tornar a haver-hi una segona desfilada d’animals en adopció. Dit això, durant el matí també s’han celebrat xerrades, tallers i conferències, que seguiran també a la tarda, fins a les 20 h. En aquesta edició a la fira, que compta amb una quarantena de carpes solidàries, també s’han convidat entitats que treballen amb animals exòtics, s’ha parlat dels drets dels primats i del rescat d’animals salvatges.

Un voluntari assenyala el camí a un gos en adopció / LLUÍS FRANCO

Rècord d’entrades a la Protectora

Sabadell ha batut rècords des de l’inici del 2021 en entrades a la Lliga Protectora. Les entrades han estat desiguals des del gener a l’agost, amb un augment en l’arribada de gats (389, un increment del 37,4% respecte al 2020) i un descens en l’abandonament de gossos (251, una caiguda del 4,1%).

L’abandonament animal retrocedeix a l’agost a Sabadell (-37%)

Comentaris
To Top