Diners

La marca sabadellenca de moda femenina Andam obrirà cinc botigues físiques

Els directius d’Andam Cristina Paüls, Juan Manuel Cascant i Bárbara Navarro, en una botiga de la companyia / CEDIDA

Andam, firma sabadellenca de moda femenina del grup tèxtil Paz Torras, obrirà les seves primeres cinc botigues físiques les pròximes setmanes. Ho farà de la mà d’El Corte Inglés als establiments de la cadena a Barcelona, Madrid, Sevilla, Santander i Santiago de Compostel·la.

Per tant, de la mateixa manera que UBS2 –del mateix grup–, farà el salt a la moda retail o al detall per primer cop en els seus 30 anys de vida. En aquest sentit, Andam accelera la seva expansió en la indústria tèxtil del mercat espanyol. Tanmateix, no només se centrarà en el mercat nacional, ja que l’empresa planteja obrir quatre botigues físiques més, de cara a finals d’any, a El Palacio de Hierro (Mèxic) per fer el salt internacional.

Així mateix, durant aquest mes de setembre, Andam, que fins ara operava únicament a través del canal multimarca, ha impulsat també la seva presència digital a través d’un nou acord amb Zalando.  De fet, els seus articles de moda femenina estan disponibles en països com Alemanya, Polònia, Bèlgica i Austràlia. A escala nacional, l’empresa també ofereix els seus productes a través de la web d’El Corte Inglés.

“Decidim expandir-nos en el canal retail, amb un soci fiable com El Corte Inglés. La col·laboració pot ser molt bona per al futur de totes dues companyies”, explica Juan Manuel Cascant, Brand Manager d’Andam.

La marca sabadellenca realitza el 95% de la seva producció en tallers de proximitat i en la seva pròpia fàbrica. Dissenya peces sostenibles dirigides a dones que tenen un disseny inspirat en l’art i la cultura.

UBS2, firma sabadellenca de moda infantil, obrirà les seves primeres botigues físiques

Comentaris
To Top