Publicitat
Diners

UBS2, firma sabadellenca de moda infantil, obrirà les seves primeres botigues físiques

Imatge d’una tenda física de la companyia UBS2 situada a El Corte Inglés de la ciutat de Màlaga / CEDIDA

UBS2, empresa sabadellenca de moda infantil, obrirà les seves primeres tendes físiques per primer cop en els seus més de 30 anys d’història. Ho farà gràcies a un acord amb El Corte Inglés. L’aliança permetrà a UBS2 accelerar el seu salt al sector de la moda retail o al detall i expandir-se encara més en la indústria tèxtil.

La companyia obrirà les tendes a Barcelona, Màlaga, Múrcia i Salamanca al llarg d’aquest mes de setembre. Seran botigues shop in shop, és a dir, es caracteritzaran per la seva reduïda grandària i la versatilitat que oferiran al client. Fins ara, UBS2 operava únicament a través del canal multimarca.

Amb la nova estratègia, per tant, la companyia sabadellenca busca posicionar més la seva firma i crear una sinergia amb els més de 900 punts de venda multimarca a Espanya. Així ho explica el CEO de la marca, Jordi Paz: “Comptem ja una gran expansió en el canal wholesale i volem reforçar-la i recolzar-la creant més presència de marca”. El directiu assegura, a més, que el conveni amb El Corte Inglés té un motiu clar: reforçar l’estratègia de venda d’UBS2.

Així mateix, Paz afirma que des de l’empresa creuen “fidelment” en el seu producte per la seva qualitat, disseny i preu. “Aquesta firma, que fa més de 30 anys que és en el mercat, sempre ens ha aportat resultats molt positius”, afegeix. Des d’UBS2 es mostren confiats que el nou pas cap a la moda retail els suposarà un èxit.

D’altra banda, el CEO vol posar èmfasi en el fet que la companyia sabadellenca compta amb valors de sostenibilitat en cadascuna de les seves col·leccions. Utilitzen fibres i processos responsables amb el medi ambient.

Dit això, el grup també opera amb la marca Paz Torras i System Action. De fet, va adquirir-ne les dues l’any 2018. UBS2 va néixer el 1990 i des de sempre ha tingut la seva seu a Sabadell. La companyia vesteix infants des de la talla de dos anys fins a la talla de setze. Les seves col·leccions es caracteritzen per tenir una gran varietat de colors i els seus estampats són cridaners, amb dissenys propis i característics de la firma.

Actualment, el grup compta amb una plantilla de 30 treballadors i està present en països com Alemanya, Grècia, Regne Unit, Emirats Àrabs, Canadà i Rússia, entre altres.

Publicitat
Comentaris
To Top