Diners

VÍDEO: Els protagonistes dels Premis Cambra de Comerç

Els Premis Cambra han tornat deu anys després de l’última edició, en un any especialment important marcat per la recuperació postpandèmia. L’empresa Lípidos Santiga, l’empresari tèxtil Josep Bombardó -a títol pòstum-, i el Parc de Recerca de la UAB han estat els distingits enguany. L’acte, celebrat aquest dijous a l’auditori i els jardins de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, va comptar amb la participació d’una àmplia representació empresarial i política, encapçalada pel conseller d’Economia i Treball, Roger Torrent.

Ramon Alberich, president de la Cambra: “Hem de ser valents i optimistes”

“El missatge que volem traslladar a la ciutat, als sabadellencs i als vallesans és que hem de ser valents i optimistes, tal com ens han transmès l’Àlex Roca i l’Eloi Planes. Ens hem de posar les piles i dinamitzar la ciutat. Ha estat una satisfacció haver pogut celebrar els premis, un dels actes més rellevants de Sabadell”.

Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball: “Sabadell seguirà sent un motor del país”

“Sabadell ha estat, històricament, un motor empresarial i industrial del país. I estic convençut que ho continuarà sent. No només per la trajectòria i el coneixement, sinó també per la vitalitat i la capacitat de projectar-se. Avui hem conegut exemples que situen Sabadell en el mapa i que donen molta esperança sobre la contribució que tindrà la ciutat en el futur. Estarem al costat de la Cambra”.Eloi Planes, Fluidra: “Són un gran reconeixement”

“Els premis són un gran reconeixement a empreses que no sempre tenen visibilitat, però que estan fent que el país evolucioni, que el país sigui més ric”.Josep Maria Porta, Sabadell Comerç Centre: “El teixit es torna a trobar”

“L’acte ha aconseguit tornar a trobar el teixit empresarial, productiu i comercial de la ciutat. Tornar a engegar aquest concepte de lligam és molt important”.Josep Brunet, Brunet Publicitat: “La Cambra dinamitza”

“Amb el suport de la Cambra, que agilitza i dinamitza, les empreses ens sentim més segures. Han fet un gran reconeixement al món empresarial, a qui ens costa molt llevar-nos, remar i pedalar cada dia”.

Esteve Gené, Gremi de Fabricants: “És important que les Cambres siguin potents”

“És important per a Sabadell, l’activitat empresarial de la ciutat hi està molt vinculada. Poder tornar a agrupar-nos, tenir visibilitat, és important tenir-ho i mantenir-ho. Les Cambres són activitats que estan a l’ombra, darrere de les empreses, però són molt importants, i és important que siguin potents i ordenades”.

Montserrat González, tinenta d’alcaldessa: “Apostem per la col·laboració publicoprivada”

“És molt bona notícia recuperar aquest acte, que feia deu anys que no se celebrava”, va apuntar la responsable d’àmbit de Desenvolupament econòmic del Govern de Sabadell.

“Des de l’Ajuntament, apostem per la col·laboració publicoprivada. En aquest sentit, hem de continuar treballant conjuntament amb la Cambra de Comerç de Sabadell. Això ens permet ser molt més àgils”.

González també va voler dedicar “una menció especial a l’empresari Josep Bombardó, una persona que va aportar moltíssim a la ciutat”. “S’ha emportat un merescut reconeixement a títol pòstum”.

Els premiats

Mèrit empresarial: Lípidos Santiga

Trajectòria personal: Josep Bombardó

Trajectòria entitat: Parc de Recerca UAB

 

Lliurats els Premis Cambra en un acte ple de personalitats del sector empresarial i polític

Comentaris
To Top