ESPORTS

Joan Soteras anuncia que es presentarà a les eleccions de la Federació Catalana

Joan Soteras durant la seva intervenció a la seu federativa a Olímpia / CEDIDA

Decisió ferma. El president de la Federació Catalana de Futbol, el sabadellenc Joan Soteras, es presentarà a les pròximes eleccions, previstes per a l’any vinent, fent esmena al “rigor i la serietat que caracteritza aquesta Junta Directiva”. El màxim mandatari de l’ens federatiu ho va anunciar el passat dijous en el marc d’una trobada, amb representants de diversos clubs de la ciutat, a la seu de l’organisme al Vallès Occidental a Olímpia.

Durant la seva intervenció, Soteras va “celebrar” l’inici de les competicions amb normalitat un any i mig després: “Estic aquí per escoltar-vos i continuar millorant el futbol català”, va manifestar el sabadellenc. Al mateix temps, va avançar que portarà a l’Aseamblea una sèrie de mesures per defensar a la Federació Catalana de futbol per evitar “nous períodes d’espoli”.

D’altra banda, els representants de diversos clubs sabadellencs, qui van voler mostrar el suport a Soteras per la gestió dels últims mesos del futbol català, van expressar també les seves inquietuds en la necessitat de modernitzar els plans de competició i dotar d’eines als clubs per fomentar els hàbits i els bons comportaments als camps de futbol.

Comentaris
To Top