ESPORTS

El C.T. Sabadell femení confirma el seu descens a Múrcia

Les components de l'equip sabadellenc a Múrcia / CEDIDA

Missió impossible. El Club de Tennis Sabadell no ha pogut mantenir-se a la màxima categoria del tennis estatal. Ha perdut de manera clara i inapel·lable davant el C.T. Múrcia en el duel decisiu per evitar la plaça de descens directe. El 4-0 final confirma la superioritat de l’amfitrió, amb jugadores de rànquing molt superior. De fet, els parcials també han estat prou contundents.

Celia Cerviño ha caigut davant Nuria Parrizas, 1-6, 0-6; Emily Seybold contra Nuria Brancaccio, 2-6, 3-6; Ma José Luque davant Alba Carrillo, 1-6, 1-6; i Anna Miguel contra Alba Rey, 1-6, 2-6. La possibilitat de forçar els dobles s’ha esvaït molt aviat i l’equip capitanejat per la sabadellenca Yolanda Clemot ha hagut de claudicar. La derrota en la primera eliminatòria del Campionat d’Espanya contra l’Stadium Casablanca (1-3) el va condemnar a un encreuament molt complicat davant el potent C.T. Múrcia, que encara haurà de defensar la categoria a la promoció.

Després d’aquest descens, la direcció esportiva de l’entitat farà un canvi de rumb i tornarà a confiar en jugadores de la casa per afrontar la nova temporada a la segona categoria del tennis nacional. En aquesta edició també s’ha notat negativament la baixa de la número 1, Georgina Garcia, qui pateix una lesió i no podrà tornar a les pistes fins a l’any vinent. Acaba una etapa.

Comentaris
To Top