Oci i cultura

Bollywood toca a les portes de La Faràndula

Hi participen uns 40 ballarins

El centre Asana de Sabadell programa per a aquest diumenge, 21 de novembre, l’espectacle Mamma Mia! Bollywood. Prop de 40 ballarines i ballarins acostaran l’Índia a Sabadell a través dels seus balls, música i colors. Té lloc al Teatre La Faràndula, a partir de les 18.30 h. 

Es tracta d’un musical per a tota la família, amb un objectiu solidari: aconseguir bicicletes per facilitar l’accés a l’educació a noies i nois que viuen lluny de les seves escoles, dins una iniciativa de la Fundació Vicente Ferrer. “L’educació és l’única garantia perquè creixin en llibertat i puguin decidir el seu futur”, expliquen des del centre Asana. 

Des del centre Asana també proposen contribucions per a qui no pugui anar a l’esdeveniment, amb aportacions al número de compte ES30 2100 3331 9622 0009 6273 o a través de Bizum al número 03097. 

Tot coincidint amb el concert, el Casal Pere Quart acull l’exposició Viatge a la ciutat de l’Infini (fins al 25 de novembre). Es tracta d’un recorregut visual i informatiu de 50 anys d’història de la Fundació Vicente Ferrer a l’Índia.

Comentaris
To Top