ESPORTS

El Cercle Sabadellès supera el CT Sabadell i estarà a semifinals (4-3)

El derbi del Campionat de Catalunya ha estat pel Cercle Sabadellès
Un dels partits individuals del duel entre el CT Sabadell i el Cercle / Lluís Franco

El Campionat de Catalunya absolut ha arrencat amb força i màxima igualtat a les instal·lacions del Club de Tennis Sabadell. El plat fort de la primera jornada era el duel fratricida de quarts en el quadre masculí entre l’amfitrió i el Cercle Sabadellès 1856. Totes dues formacions han estat farcides de joves tennistes que han ofert un nivell molt alt, amb màxima igualtat. De fet l’eliminatòria s’ha hagut de resoldre en els dobles.

Els individuals han concedit un mínim avantatge al CT Sabadell gràcies als punts de Ian Luca Cervantes (4-6, 6-3, 6-1) davant Guillem Busquets; Arnau Roig contra Pere Rovira (6-2, 6-0) i Víctor Holgado davant Eric Sánchez (6-3, 6-4). Noah López -6-0, 6-2 davant Bruno Sánchez- i Talas Babelis -6-1, 6-2 contra Oriol Oliver- han escurçat per un Cercle Sabadellès 1856 que ha sentenciat sumant els dos punts de dobles amb autoritat:

Busquets/López han superat a Oriol/Ian Luca (6-4, 6-1) i Sánchez/Babelis al tàndem Roig/Bruno (6-1, 6-0). Ara el conjunt de la carretera de Bellaterra lluitarà per un lloc a la final de dissabte. El CT Barcino també estarà a semifinals després de guanyar el CT La Salut (4-3) en una altra eliminatòria molt disputada que ha requerit els dobles.

La jornada d’aquest dijous només té programat el partit de categoria femenina entre el CT Sabadell i el RC Polo a partir de les 10 hores. El guanyador s’enfrontarà al CT Barcino a semifinals, on ja hi és el Cercle Sabadellès, exempt per sorteig. El seu rival serà el principal favorit a la victòria, el RCT Barcelona, cap de sèrie número 1 del torneig.

Comentaris
To Top