Ciutat

El Gran Recapte comença a una trentena de supermercats de Sabadell

La 13a edició del Gran Recapte d'Aliments de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA
La 13a edició del Gran Recapte d'Aliments de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

La 13a edició del Gran Recapte d’Aliments a Sabadell manté el format de donacions virtuals a les caixes dels grans supermercats i, com a novetat, també incorpora comerç local. A Sabadell s’hi pot col·laborar a una trentena d’establiments: a vint-i-sis grans cadenes d’alimentació i a tres petits comerços de la ciutat. En concret, a la carnisseria Viando, al forn La Paradeta i al Santiveri.

La campanya solidària s’inicia del 19 al 27 de novembre amb una aplicació que permetrà registrar les donacions monetàries dels clients. Aquesta edició suma 200 voluntaris a Sabadell. “Estem satisfets”, explica el responsable del Banc d’Aliments de Sabadell, Ferran Escala. Durant aquesta campanya, l’entitat recopila el 30% anual. “És molt important per nosaltres”, explica.

Des de l’organització insisteixen en la importància d’aquesta campanya: unes 267.000 persones d’arreu de Catalunya utilitzen els seus serveis. “El banc dels aliments està en una situació molt complicada arran de la Covid, amb un increment del 35% dels usuaris atesos”, expliquen fonts de l’entitat.

Les donacions virtuals es faran a través d’un codi que s’oferirà al donant a l’hora de pagar a caixa, i un cop s’acabi la campanya s’adquiriran aliments bàsics pel valor de les aportacions aconseguides a cada supermercat. Pel que fa al petit comerç, també hi haurà punts de recollida, com el Mercat de Tortosa, on es recuperarà la donació física d’aliments i els clients tornaran a trobar les banyeres del Gran Recapte per poder dipositar els productes.

Comentaris
To Top