ESPORTS

El Sabadell Rugby Club afronta el duel més important de la història

El Sabadell Rugby Club en un partit d'aquesta temporada
Un partit del Sabadell Rugby Club aquesta temporada / CEDIDA (M. Moliné)

El camp de La Roureda viurà aquest dissabte (17 h) el duel més important per al Sabadell Rugby Club en els seus vuit anys de vida. L’entitat local es juga l’ascens a la Divisió d’Honor Catalana davant el Quebrantahuesos aragonès. La victòria o l’empat serveix per fer el pas directe a la tercera categoria del rugbi estatal. En cas de derrota, també hauria de perdre L’Hospitalet, l’altre equip implicat.

El tècnic del conjunt sabadellenc Fran González té plena confiança en els seus homes. “Per nosaltres és un gran repte i pel club significaria una fita històrica. Estem molt il·lusionats i haurem de saber gestionar l’ansietat que a vegades pot aparèixer en un partit de tanta transcendència. De totes maneres, amb el suport de l’afició estem convençuts que ho podrem celebrar tots junts”.

El Quebrantahuesos arriba amb la classificació a la butxaca, però González avisa que “es tracta d’un equip molt fort que concedeix molt poc, com ja ha demostrat en partits contra rivals directes com Els Senglars de Torroella. Haurem d’estar molt concentrats i fer les coses bé per guanyar. No volem especular amb la possibilitat de l’empat perquè pot ser massa perillós”, explica. Si s’aconsegueix l’ascens, la primera jornada a la Divisió d’Honor seria a mitjans de desembre i la competició es desenvoluparia ja en el 2022. El rugbi sabadellenc té una cita històrica.

Comentaris
To Top