ESPORTS

El juvenil del Sabadell cau davant de l’Ebre després de dominar tot el partit (0-1)

Una sortida de pilota del CE Sabadell | DS

Insòlit. En un partit en el que el Sabadell ha tingut una gran oportunitat de fer un pas contundent al capdavant en la classificació, en el qual ha dominat de forma total, l’Ebre ha aprofitat l’única oportunitat clara i s’ha emportat els tres punts del Municipal d’Olímpia.

El Centre d’Esports ha estat clar protagonista del partit durant els 90′, amb el control del joc i la mobilitat constant de la pilota. No obstant això, ha estat un gran problema la solidesa i el tancament defensiu per part del conjunt visitant, que no ha concedit espais en la seva àrea. Amb el pas dels minuts i sense trobar la manera d’arribar al gol, l’Ebre ha tingut una de les seves poques oportunitats i, en un corner ha posat el 0-1 final als 71′.

Amb aquest resultat s’incrementa la mala ratxa de l’equip de Marc Nomen, que acumula quatre partits sense conèixer la victòria, amb dos empats i dues derrotes. Continua amb vint punts, a l’espera de saber els resultats de la resta de la jornada per a veure en quina posició acaba aquest cap de setmana.
El pròxim partit serà el diumenge 28, quan el CE Sabadell visiti a la UD Montecarlo per la jornada 13 d’aquest grup 3 de Divisió d’Honor.

Comentaris
To Top