ESPORTS

El Sabadell de Munitis vol retrobar-se amb la victòria davant l’Andorra

Pedro Munitis a la banqueta de la Nova Creu Alta /LL. F.
Pedro Munitis s'asseurà per primera vegada a la banqueta de la Nova Creu Alta / Lluís Franco

Nova etapa. El debut de Pedro Munitis a la banqueta del Centre d’Esports marca el partit d’aquest dissabte (19 hores) a la Nova Creu Alta davant el FC Andorra en la 14a jornada de lliga. El tècnic càntabre, amb només tres dies d’entrenaments, vol actuar de revulsiu per començar a sortir del forat en el qual es troba el conjunt arlequinat, en zona de descens amb 11 punts.

“És evident que hem tingut poc temps per preparar el partit i això significarà un desavantatge, però ens hem d’agafar a l’avantatge que ells tampoc coneixen les nostres intencions”, va explicar Munitis. Coneix bé les virtuts del conjunt andorrà i ja es van analitzar aquesta setmana en una sessió de vídeo. “Hem d’estar preparats per ser sotmesos. És un equip amb un elevat percentatge de possessió i també és capaç de variar el seu sistema sobre la marxa”.

Un aspecte positiu és que Munitis podrà disposar de la totalitat de la plantilla, a excepció del lesionat Ramon Folch. La seva idea és donar oportunitats a tothom aprofitant que el dimarts que ve el Sabadell juga la primera eliminatòria de la Copa del Rei a Sanlúcar de Barrameda davant l’At. Sanluqueño. “Per un costat és un destorb perquè ens agradaria tenir més dies per treballar, però d’altra banda em permetrà veure tots els jugadors”.

Sobre la falta de gol, es va referir als dos davanters, Kaxe i Toni Gabarre. “Tots dos encaixen en el que farem. Un és més potent, són capaços de descarregar bé el joc i trepitjar l’àrea en zona de rematada”, va subratllar el tècnic cantàbric, qui demana al seu equip que sigui “més vertical”. Sembla clar que canviarà el dibuix tàctic d’Antonio Hidalgo, però a Munitis no li agrada parlar de joc directe: “Hi ha molts matisos. Més que de sistemes, jo penso que és una qüestió d’ocupar els espais”.

El refundat FC Andorra, propietat de Gerard Piqué i amb Eder Sarabia a la banqueta, té com a objectiu arribar al futbol professional. De moment, sembla més fiable a casa. Com a visitant, encara no ha guanyat: tres empats i tres derrotes. El veterà Carlos Martínez (35 anys) és el pitxitxi amb 3 gols i cal destacar el retorn de Marc Fernández, el gran heroi d’Ipurúa, a la Nova Creu Alta. L’àrbitre serà Abraham Domínguez Cerrantes (Comitè Andalús).

Publicitat
Comentaris
To Top