Diners

Dos sabadellencs llancen Nester, una plataforma que simplifica el lloguer

La ‘start-up’ sabadellenca ajuda a automatitzar els processos per aconseguir un habitatge. A més, el seu objectiu és fer més fàcil la relació entre agències immobiliàries, propietaris i inquilins

Imatge dels dos fundadors de la ‘start-up’ sabadellenca, Alex Purull i Kàstor del Olmo/ CEDIDA

Trobar un lloguer d’un habitatge s’ha convertit últimament en una tasca complicada. Amb l’objectiu de canviar aquesta dinàmica, va néixer la start-up sabadellenca Nester, creada l’any 2020, que ha elaborat una plataforma que integra tots els passos i automatitza els processos per aconseguir un habitatge. El software elimina la lentitud de la burocràcia i ajuda a optimitzar la relació entre agències, propietaris i inquilins.

Plataforma innovadora

Dit això, Nester va néixer després d’una mala experiència personal en el sector del lloguer dels dos socis principals, Àlex Purull i Kàstor del Olmo. “Quan vam anar a un habitatge de lloguer vam veure que el sector necessitava un canvi en l’àmbit tecnològic. Em va sorprendre la gran quantitat de papers que s’havien d’omplir i les gestions feixugues que s’havien de fer”, explica Purull.

Des de llavors, febrer del 2019, han treballat plegats per idear la plataforma, que es troba en funcionament des del maig del 2020. Actualment, Nester ja arriba a uns mil immobles d’arreu de l’Estat, tot i que la intenció és fer el salt internacional en els pròxims dos anys, segons confirma Àlex Purull. “El sector de lloguer segueix en auge i el volum d’operacions serà encara més gran en un futur. Hem d’aprofitar aquesta oportunitat”, afegeix.

De fet, Nester pretén convertir-se en la plataforma de gestió d’actius referent a Europa, però es tracta d’un objectiu “a llarg termini”. Tanmateix, l’empresa, situada al Crec Coworking, vol consolidar abans la cartera de clients a l’Estat.

Comentaris
To Top