Diners

Sorli inaugura el seu desè supermercat a Sabadell

El nou supermercat de Sorli, siutat a Can Llong / CEDIDA

El Grup Sorli ha inaugurat aquest dilluns el seu desè supermercat a Sabadell amb una inversió de 3 milions d’euros. L’establiment, ubicat a Can Llong, disposa d’una superfície comercial de 1.100 metres quadrats i compta amb 26 treballadors, un 60% dels quals són noves contractacions. La majoria provenen de Sabadell i el 65% són dones.

El nou establiment de la ciutat vallesana ofereix seccions de fruiteria, carnisseria, xarcuteria, peixateria, fleca, cafeteria i un obrador de sushi. A més, disposa d’un servei d’aparcament gratuït amb 35 places. Els clients del nou supermercat Sorli també podran realitzar la seva compra mitjançant l’aplicació o web Sorliclic, una aposta per la proximitat amb els clients.

Imatge del nou supermercat Sorli a Can Llong / CEDIDA

100 establiments a Catalunya

L’empresa catalana de distribució alimentària suma més de 100 establiments a Catalunya, 10 dels quals se situen a Sabadell. Sorli està a la recta final del seu pla de reforma de botigues que va iniciar fa cinc anys per tal d’establir el seu nou model comercial, que es basa a aportar solucions als clients en funció de les seves necessitats de compra. Un cop consolidat aquest model, que suposarà una inversió final de 60 milions d’euros, la companyia comença una nova etapa d’expansió.

Comentaris
To Top