DS MOTOR

El nou Range Rover arriba a Solmòbil

La cinquena generació del Range Rover / CEDIDA

El darrer model del Range Rover s’ha presentat en exclusiva a Solmòbil, el concessionari oficial Jaguar Land Rover de Quadis a Sant Quirze del Vallès. La cinquena generació d’aquest model històric combina modernitat i elegància estètica amb una gran sofisticació tecnològica i una connectivitat perfecta.

Durant la presentació, Ariadna Verge, directora de negoci a QUADIS, ha estat l’encarregada de descobrir aquest nou model, que defineix el luxe modern al brindar més elegància, més opcions per al client i més possibilitats de personalització que mai.

El nou model compta amb un motor de gasolina V8 de doble turbo i 530 CV que ofereix la conducció característica de Range Rover, a més de la funció Dynamic Launch que permet passat de 0 a 100 km/h en 4,6 segons. Aquest vehicle serà totalment elèctric el 2024 i és el PHEV amb major autonomia: els nous híbrids endollables de 510 CV i 440 CV tenen una autonomia elèctrica i silenciosa de fins a 100 km i unes emissions de CO₂ inferiors a 30 g/km per a una conducció tranquil·la i eficient.

Comentaris
To Top