Nadal

Mig centenar d’activitats per celebrar el Nadal als barris de Sabadell

El Racó del Campanar il·luminat de Nadal / FÈLIX GONZÁLEZ

Als mercats municipals de Sabadell també s’han organitzat activitats pels més petits

El Racó del Campanar il·luminat de Nadal / FÈLIX GONZÁLEZ

Entitats veïnals i culturals, centres educatius i comerços dels barris de la ciutat, conjuntament amb l’Ajuntament, han organitzat mig centenar d’activitats infantils i familiars als diferents districtes de Sabadell per celebrar l’arribada del Nadal. El tret de sortida a l’encesa de llums o guarniment de l’arbre de Nadal de cada barri, fer cagar el Tió, xocolatada o berenar popular, concerts musicals i jocs infantils són algunes de les activitats que s’han previst pels propers dies.

Si bé els barris del Poblenou, Torre-romeu i les Termes donaven tret de sortida al Nadal aquest cap de setmana,  el proper cap de setmana és el torn del sud i nord de Sabadell, que es vestiran de gala per donar la benvinguda al Nadal. Dijous 9 de desembre, a partir de les 16.30h a la plaça de Picasso (Campoamor), els més petits del barri tenen una cita per guarnir l’arbre i gaudir d’una tarda festiva. L’endemà, divendres 10 de desembre, des de les 11h fins a les 19h s’han previst activitats familiars i actuacions musicals al Parc del Nord.  

La setmana vinent, dilluns 13, les activitats tindran lloc al barri dels Merinals. La plaça dels Doctors Banting i Best serà l’epicentre de la festa. A les 11.30h es guarnirà l’arbre de Nadal i durant la tarda, a partir de les 17.30h i fins a les 20h, les famílies podran gaudir d’una xocolatada popular, fer cagar el Tió i jocs infantils.

L’últim cap de setmana abans de Nadal la festa culminarà a Can Rull, Gràcia i Can Puiggener. Dijous 16 de desembre, al carrer de Sant Isidor tindrà lloc una desena d’activitats: d’actuacions d’infants a berenar de xurros amb xocolata, conte de Nadal i tallers infantils a partir de les 17h.

L’endemà, divendres 17 de desembre, la plaça del Treball serà la protagonista del barri i acollirà un concert i la xocolatada popular, també a partir de les 17h.

Finalment, serà el torn de la plaça del Primer de Maig de Can Puiggener. Divendres 17  es preveu un racó infantil, l’encesa de l’arbre i un quinto de Nadal de 16h a 18h i dissabte 18 a partir de les 16.30h hi haurà una actuació de pallassos, es farà cagar el Tió i els assistents podran gaudir d’un berenar popular.

Els mercats municipals 

Cada dissabte de desembre també s’han programat diferents tallers per a infants als mercats municipals. A Torre-romeu hi haurà tallers d’elements decoratius de Nadal, manualitats i conta-contes. Als Merinals, vitralls i decoració nadalenca, entre d’altres. Finalment, al mercat de Campoamor els nens podran aprendre a fer garlandes nadalenques.

També s’ha previst un espectacle d’animació a càrrec de Mabsutins –d’11h a 13h– que recorrerà els mercats ambulants de Sabadell.

Comentaris
To Top