ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell, amb peu i mig als quarts de la Copa d’Europa

Maggie Steffens, en una acció del partit davant el Ferencváros / LLUÍS FRANCO

L’Astralpool Club Natació Sabadell serà als quarts de final de la Copa d’Europa sempre que demà diumenge no perdi per quatre o més gols de diferència davant el CN Mataró. I aquesta carambola, força improbable, ha estat gràcies a la gran victòria d’aquest dissabte al migdia davant el vigent subcampió d’Europa, el Dunaujváros hongarès (10-7).

El triomf d’avui és impossible d’explicar-se sense la gran actuació de la sabadellenca Judith Forca, que amb cinc dianes, ha estat la gran protagonista del partit. Ja des del xiulet la jove jugadora de l’Astralpool ha agafat la responsabilitat ofensiva de l’equip fent els dos primers gols, mentre pel costat magyar Greta Gurisatti escurçava distàncies. Maica Garcia, aprofitant la superioritat numèrica i la nord-americana Briggita Games, qui avui ha tingut un gran paper a la boia, ha permès situar el 4 a 2 al final del primer període.

Defensivament, l’equip de David Palma s’ha mostrat molt sòlid –només una expulsió en tot el partit– i les Szilagyi, Gurisatti, Garda i Mahieu estaven sota control. En el segon període, la distància entre sabadellenques i hongareses s’ha mantingut (6-4) amb les dianes de Maica i Briggita, ambdues des de la boia.

Les vigents subcampiones no han donat el seu braç a tòrcer i de mica en mica han anat posant setge a la porteria de Laura Ester. Anna Mucsy ha situat el 6 a 5 i s’arribava al darrer període on tot podia passar. Afortunadament, Judith Forca ha sortit al rescat abans que fos massa tard per fer tres gols més i sentenciar el partit. Irene González, en el darrer minut, ha situat el definitiu 10 a 7.

Comentaris
To Top