Històrica victòria del Sabadell Rugby Club en l’estrena a la Divisió d’Honor

L'alegria dels jugadors sabadellencs després d'un triomf històric / Lluís Franco

Debut i victòria històrica. El Sabadell Rugby Club ha arrencat la seva aventura en la Divisió d’Honor Catalana, tercera categoria estatal, amb un triomf inapel·lable davant Els Senglars de Torroella (27-10) que ha desfermat l’eufòria entre els jugadors i seguidors sabadellencs en el camp de La Roureda. El conjunt de Fran González ha sabut imposar el seu ritme de joc des del principi i mai ha vist perillar el resultat. A més, ha aconseguit la bonificació ofensiva de 5 punts.

Al descans s’ha arribat amb un ajustat 10-7 que deixava molt obert el partit de cara a la segona part. A més, el Sabadell Rugby tenia l’antecedent de la seva derrota a Torroella en la fase d’ascens, fonamentada en una segona part de superioritat local, sobretot en l’aspecte físic. Aquesta vegada, però, no s’ha deixat sorprendre i ha mantingut el ritme i la màxima concentració en un duel dur i exigent. Els sabadellencs eren conscients que no podien abaixar els braços ni relaxar-se en cap moment i això ha estat clau per augmentar la diferència en el marcador i consolidar la victòria per un 27-10 que hauria pogut ser, fins i tot, més ampli. Arnau Bachs (2), Nil Ribé, Oriol Ferran, Arturo Agudo i Jan Gómez han estat els anotadors.

Al final del partit, el president i jugador del Sabadell Rugby Club, Oriol Ferran, estava exultant. “Estem molt contents perquè debutar amb victòria a la Divisió d’Honor és una sensació fantàstica. Sabíem que seria un rival molt difícil, però hem sabut controlar el partit i mai hem perdut la iniciativa en el joc. A la segona part s’ha treballat molt fort per mantenir el ritme”, ha manifestat. Abans d’acabar aquest any històric tenen la possibilitat de sumar el segon triomf a La Teixonera davant els Químics i situar-se a la part alta de la taula. “La nostra ambició és acabar entre els sis primers que disputen el play-off. És difícil, però estem amb moltes ganes”, afegeix l’Oriol.

D’altra banda, l’equip femení de les Tintoreres ha posat la cirereta a la jornada amb una contundent victòria davant l’equip de La Garrotxa-Banyoles-Ripollès (48-12).