ESPORTS

El júnior del Sant Nicolau es desperta del somni

El pavelló del carrer Jardí es va omplir de gom a gom / LL. FRANCO

El júnior del CE Sant Nicolau va perdre tota opció de jugar a Preferent A després d’acabar en quarta posició la final four d’accés a la màxima categoria del bàsquet català. Una derrota dolça, a casa, davant l’afició sabadellenca, que de ben segur que ha estat un bon aprenentatge per als joves jugadors del CE Sant Nicolau.

Els amfitrions es van veure les cares a les semifinals amb el sempre potent Sant Pep de Badalona, on tot i cedir en un segon període nefast per als interessos sabadellencs (24-10), mai van abaixar els braços tot i la falta d’encert ofensiu (68-50).

Diumenge era caixa o faixa davant el JAC Sants, i el pavelló del carrer Jardí es va omplir de gom a gom per donar suport a una de les grans generacions que ha donat el club. Liderats en atac per Jan Collado –catorze punts–, el Sant Nicolau arribava al descans un punt avall (37-36) i feia pensar, per què no, en la possibilitat d’allargar el somni. Malauradament, va sortir creu i els barcelonins es van acabar enduent la victòria.

Oriol Collado, MVP

Qui sí que continuarà somniant durant una setmana més serà el cadet de l’entitat sabadellenca. L’equip de Gerard Escudero tindrà un segon match ball aquest pròxim cap de setmana davant el Sant Pep de Badalona –amb seu i horari per confirmar–, sisè classificat de Preferent A. Gran part de la culpa que el Sant Nicolau es mantingui amb vida és gràcies a Oriol Collado, qui amb els seus 42 punts va liderar el decisiu triomf davant l’UB Sant Adrià (93-80).

Comentaris
To Top