Ciutat

Un conductor atropella una dona perquè circulava amb els vidres entelats

Punt del carrer de Ramon Albó on es va produir l'atropellament d'una dona / D.S.

Una vianant de 28 anys va haver de ser traslladada a l’hospital Parc Taulí després de ser atropellada, dimecres passat a les 7.45 h. L’accident es va produir en un pas de vianants del carrer de Ramon Albó (Campoamor), a l’altura del número 2.

La jove travessava un pas de vianants del carrer Albó quan un turisme la va atropellar. El conductor, segons va explicar a la Policia Municipal, circulava amb reduïda visibilitat perquè tenia els vidres entelats del cotxe.

Ràpidament, una unitat de Policia Municipal i del Servei d’Emergències Mèdiques es van dirigir cap a l’accident. Tot i que la dona va ser ferida lleu, va ser traslladada a l’hospital sabadellenc.

La diferència de temperatura entre l’exterior i l’interior del vidre del vehicle provoca l’efecte i que el conductor perdi visibilitat. Si el fred és intens, el vapor d’aigua de l’ambient s’impregna a la cara interior del vidre. Cal dirigir un focus d’aire calent cap als vidres. I a l’hivern és recomanable posar el cotxe en marxa i esperar fins que el motor s’escalfi.

Comentaris
To Top