ESPORTS

César Morgado es perd tota la temporada en el Sabadell

César Morgado lesionat a Castàlia
César Morgado, just després de patir la lesió al Nou Castàlia / Ll. Franco

S’han confirmat els pitjors pronòstics. César Morgado pateix el trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre i es perdrà el que queda de temporada. Així ho han confirmat les proves realitzades en les últimes hores. La fatídica lesió es va produir pràcticament en el temps afegit del partit de diumenge passat al Nou Castàlia, quan un jugador rival li va caure a sobre del genoll.

Des del primer moment, pels gestos de dolor del central, va semblar que podia ser greu. De totes maneres, les primeres exploracions al mateix estadi van alimentar un cert optimisme que es va esvair amb la ressonància pertinent. En ser una lesió de llarga daurada, el Centre d’Esports activarà la seva baixa federativa per si cal fer algun fitxatge en el mercat d’hivern. De totes maneres, aquesta és una posició ben coberta. Ara mateix Pedro Munitis disposa d’Aleix Coch, Guillem Molina i Iago Indias com a centrals i també s’hi poden adaptar Óscar Rubio o fins i tot Facu Garcia en determinants moments. Caldrà avaluar la necessitat de reforçar aquesta posició o altres.

De moment, César Morgado s’uneix al llarg capítol de baixes per al pròxim partit, l’ajornada contra el Costa Brava, previst per al dimarts 4 de gener del 2022 al Municipal de Palamós (19 h). Tampoc podran jugar Jacobo González (per acumulació de targetes) i Sergio Aguza i David Astals per la vermella que van veure una vegada acabat el partit de Castàlia. L’àrbitre va escriure a l’acta que van ser per “protestar”. El més probable és que els caigui un partit de sanció tot i el recurs del club arlequinat.

Comentaris
To Top