Publicitat
Nadal

Quin és el millor aparador nadalenc de Sabadell?

Aparador Sabadell
La Merceria Ca l'Amàlia, distingida / CEDIDA

La Cambra de Comerç de Sabadell ha distingit la Merceria Ca l’Amàlia (carrer de Prudenci, 6, Can Rull) com la botiga amb el millor aparador nadalenc de la ciutat. L’establiment ha rebut el tercer premi del 52è Concurs Aparador, que anualment s’organitza coincidint amb la campanya de Nadal. La floristeria El Jardinet de les Fades de Polinyà ha estat el guanyador del certamen i el comerç Tot & Més de Montcada i Reixac s’ha endut el segon premi.

La Cambra concedeix tres guardons als millors aparadors de les poblacions del Vallès Occidental. Enguany, han participat en el concurs prop de cent cinquanta establiments comercials. A més d’aquests guardons l’entitat concedeix un premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials que s’atorgarà un cop finalitzi el període nadalenc. El certamen compta ja fa més de 50 anys amb el suport dels ajuntaments i la col·laboració de les associacions de comerciants i dels mercats municipals de la demarcació.

Imatge de l’aparador d’El Jardinet de les Fades de Polinyà / CEDIDA

Aparador 2021

Aparador del comerç Tot & Més de Montcada i Reixac/ CEDIDA

Publicitat
Comentaris
To Top