Publicitat
Nadal

L’Ambaixador Reial arriba a Sabadell envoltat d’una comitiva de gala

Els veïns de Sabadell donen la benvinguda a l'ambaixador reial, avui a la plaça Sant Roc/ Lluís Franco

L’emissari dels Reis d’Orient ja és a la ciutat, preparat per rebre les cartes i desitjos dels nens i nenes de Sabadell. Envoltat d’una forta expectació a la plaça Sant Roc, una comitiva de gala ha acompanyat la visita de l’ambaixador reial fins a les portes de l’Ajuntament.

Després de rebre l’escalf de la munió que s’ha reunit a la plaça, entre abraçades i elogis en concordança a la situació sanitària, l’emissari ha creuat les primeres paraules amb els representats municipals. Entre els seus parlaments ha destacat els gestos “d’honestedat i “solidaritat” com a valors a compartir davant aquests temps tan convulsos que compartim.

L’ambaixador reial es dirigeix als nens i nenes des del balcó de l’Ajuntament, aquest matí a la plaça Sant Roc/ LLUÍS FRANCO

Per altra banda, aquesta primera rebuda carregada d’emoció no serà l’única de la jornada, ja que a les quatre comença a la Casa Duran, la primera etapa d’una intensa setmana de feina a la ciutat. Fins al 4 de gener serà l’encarregat de rebre les cartes i desitjos dels nens i nenes de la ciutat per arribar a temps de comunicar-ho als seus caps en travessia.

Per raons sanitàries, només es permetrà l’accés al recinte a les persones que tenen la cita acreditada prèviament. Malgrat que ja no hi ha disponibilitat per trobar-hi un lloc des de la web de Comerç Sabadell animen a comprovar sovint si hi ha hagut alguna baixa d’última hora.

L’agenda de l’ambaixador, que serà a Sabadell fins al dia 4, comença aquesta tarda des de la Casa Durant. No podem sinó recordar que la visita a l’ambaixada a l’emissari reial no pot excedir de 6 membres del grup bombolla i que és obligatori l’ús de mascareta pels majors de sis anys.

Publicitat
Comentaris
To Top