Ciutat

Quin temps farà per Cap d’Any a Sabadell?

A Sabadell, el fred continuarà amb el fre de mà posat i es mantindran les temperatures especialment càlides

El Racó del Campanar, un dia de sol / ÓSCAR ESPINOSA

Si comencem l’any amb la mateixa esplendor que el temps, preparem-nos per viure un gran 2022. Estrenarem calendari immersos en una meteorologia sorprenent per l’època hivernal en què ens trobem.

A Sabadell, el fred continuarà amb el fre de mà posat i es mantindran les temperatures molt càlides, amb una presència de vent molt tímida i força estones agradables de sol. De fet, l’1 de gener viurem una calor pròpia de la primavera.

Temperatures primaverals per Cap d’Any

Des de divendres fins a dissabte, tindrem temperatures de rècord, especialment els migdies, que sempre són els moments més càlids del dia. Al matí, sí que ens haurem de preocupar d’anar una mica més abrigats, però sense exagerar, perquè no baixarem dels 10 graus.

El dia 31 de desembre, a les 8h tindrem 9 graus. A partir d’aquesta hora, la temperatura començarà a pujar i ens situarem als 18 graus, a les 15h. Qui vulgui sortir de nit –fins a la 1h, sempre dins del toc de queda– tampoc no passarà gaire fred: la temperatura rondarà al voltant dels 11 graus.

L’1 de gener encara serà més calorós. Durant les primeres hores del matí de dissabte, ens situarem entre els 11 i els 13 graus, fins a arribar als 22 graus durant el migdia, entre les 14h i les 15h. És una temperatura ben bé pròpia de l’abril.

Comentaris
To Top