Oci i cultura

Doble proposta a Sabadell d’‘El calaixet de les històries’

L’escriptor Jordi Martínez i Sánchez / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Jordi Martínez i Sánchez presenta dimarts a Sabadell les versions il·lustrades d’El calaixet de les històries. Serà a la Biblioteca Vapor Badia a partir de les 19 h. 

El llibre ha estat autopublicat a Amazon, si bé la bona acollida possibilita fer-ne ara una edició en tapa dura. I és aquesta segona edició la que està il·lustrada, en col·laboració amb l’artista Xavi Almirall. 

Hi haurà una segona presentació a Sabadell, aquest mateix dijous a Yantra Espai de CoCreació Conscient. Regentat per Núria Roca, l’espai Yantra (a la plaça del Vallès) acull l’acte a partir de les 19 h. “Per mi, poder fer-les a Sabadell té un molt bon regust, ja que hi he treballat dos anys i els seus carrers em desperten el sentiment de llar, tot i ser natural de Terrassa”, diu el mateix Martínez i Sánchez.

Amb aquest llibre, fa la seva primera incursió en el món literari de la publicació. “Són històries per a un públic adult, independents, encara que d’alguna manera totes estan lligades i van creant un cercle al voltant de l’ésser humà i coses que li passen enmig d’un univers fantàstic i de ciència-ficció”, explica.

Portada del llibre / DS

Comentaris
To Top