ESPORTS

Marina Garcia, De Celis, ‘Cata’ Corró i Álex Castejón guardonats a Terrassa

El podi va tenir una àmplia representació sabadellenca amb Marina Garcia, ‘Cata’ Corró, Álex Castejón i Nerea Ibáñez / fcn

El Club Natació Sabadell va ser un dels grans protagonistes de l’Astralpool Open Internacional Catalunya de Natació celebrat el cap de setmana passat a Terrassa. Una cita que va servir perquè els nedadors dirigits sota la batuta de José Antonio del Castillo Casti continuïn la seva preparació en el camí que els durà a prendre part de l’open de Màlaga, previst per a principis d’abril, on es jugaran els bitllets internacionals.

Malauradament, però, la cita no va permetre comptar amb tot l’elenc fruit dels diversos positius entre la delegació sabadellenca. Entre els resultats més destacats, el gran paper de Marina Garcia, qui va penjar-se dues medalles d’or als 200 braça i als 400 lliures, una especialitat, la dels 400, molt diferent de la de braça.

També rellevant el retorn d’Álex Castejón després de sotmetre’s a una artroscòpia per resoldre els problemes al menisc.

Guardó Circuit Català

Paral·lelament a la competició catalana, puntuable per al Circuit Català de Trofeus de Natació i també del Grand Prix de la Reial Federació Espanyola de Natació, la cita terrassenca va servir per lliurar els premis del Circuit Català de Trofeus de Natació de la temporada passada, on el Club Natació Sabadell va tenir una destacada representació.

Marina Garcia i Sergio de Celis en van ser els guanyadors, seguits, en segona posició, per Cata Corró i Guillem Pujol ( CN Mataró), i Nerea Ibáñez i Álex Castejón com a tercers classificats.

Comentaris
To Top