Diners

La Rambla de Sabadell inaugura la seva primera peixateria

Peixateria Slowfish
Imatge de com serà la peixateria de la Rambla de Sabadell / CEDIDA

La Rambla de Sabadell tindrà la seva primera peixateria a partir del dia 12 de febrer. Una cinquena generació de peixaters amb presència a Barcelona estrenarà un establiment on hi havia l’antiga botiga de complements de roba Rubinat. La peixateria, que rep el nom d’Slowfish, oferirà peix fresc i de proximitat envasat al buit. A més a més, també donarà l’opció als clients de comprar a través de la seva botiga en línia —que entrarà en funcionament aviat— o bé de portar-los els productes a domicili.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Slowfish (@slowfish1890)


La peixateria està regentada per Gemma Madir Brunet i Joan Madir Brunet, que aquest 2022 tenen la intenció d’expandir el negoci. La seva rebesàvia va ser qui va iniciar-lo l’any 1890. Slowfish compta amb una parada al Mercat Galvany de Barcelona, però la intenció és que obrir més peixateries a altres llocs en dos o tres anys. A banda de Sabadell, els propietaris del negoci estudien obrir-ne una segona a Barcelona i estrenar-ne una altra a Sant Cugat del Vallès.

Imatge del local d’Slowfish a la Rambla / CEDIDA

Família sabadellenca

Així mateix, la família Brunet, que regenta Slowfish, és provinent de Sabadell i això ha estat un dels motius per obrir una peixateria a la ciutat. “Obrir un establiment a la Rambla és una bona oportunitat. A Barcelona costa molt de trobar llocs cèntrics”, explica al D.S. Gemma Medir Brunet. Slowfish, que també és distribuïdora de peix a restaurants de Barcelona, espera fer-se un lloc “aviat”.

Comentaris
To Top