Publicitat
Diners

Toni Fernández, reelegit president del Gremi d’Instal·ladors de Sabadell

Gremi d'Instal·ladors
Els membres de la nova Junta Directiva / CEDIDA

Toni Fernández ha estat reelegit com a president del Gremi d’Instal·ladors de Sabadell per als pròxims quatre anys, un cop finalitzat el procés electoral, iniciat el passat 15 de novembre. El Consell ha quedat constituït amb vint-i-vuit empreses, tres de les quals s’hi incorporen per primera vegada, en representació dels diferents grups d’empreses segons el nombre de treballadors.

Fernández donarà continuïtat als darrers quatre anys de mandat prioritzant el reciclatge i la formació dels professionals del sector, fent front a la manca de personal qualificat que té el sector. De la mà de la Federació, FEGICAT, el Gremi vol continuar donant veu al sector i defensant-ne els interessos davant l’administració.

August Serra posa punt final a 28 com a membre de la Junta

Després de quasi bé tres dècades, August Serra cessa com a secretari. Membre de la Junta del Gremi des de la seva incorporació l’any 1993, va ostentar la presidència del 2001 al 2005, donant continuitat a la tasca ja desenvolupada pel seu pare, Artur Serra. Ha estat impulsor de grans iniciatives i ha participat activament en la fundació de l’actual FEGICAT, entre altres.

Publicitat
Comentaris
To Top