Ciutat

Comencen les obres per unir les places de Montserrat Roig i del Mestre Planas

El carrer de Calvet d'Estrella separa les places de Montserrat Roig i el Mestre Planas / LLUÍS FRANCO

Està previst que durin tres mesos i permetran guanyar zones verdes i il·luminació

El carrer de Calvet d'Estrella separa les places de Montserrat Roig i el Mestre Planas / LLUÍS FRANCO

La unió de les places de Montserrat Roig i del Mestre Planas, a l’Avinguda-Eixample, ja ha començat. Les obres s’han posat en marxa aquest dilluns, 31 de gener, i està previst que durin tres mesos, de manera que si es compleixen els terminis acabaran a finals d’abril. Aquesta obra està pressupostada en pràcticament 400.000 euros.

El projecte preveu convertir el tram del carrer de Calvet d’Estrella que les separa en una plataforma única. Així, el pas d’una plaça a l’altra serà sobre la mateixa vorera i no hi haurà desnivell. La reforma també preveu guanyar 580 metres quadrats de zona verda, hi haurà 10 arbres nous d’un total de 17 i es millorarà la il·luminació.

Els jocs infantils s’unificaran a la banda de Mestre Planas, el monòlit d’homenatge a les víctimes del nazisme es desplaçarà uns metres i la llamborda ‘Stolpersteine’ d’Antonio Aguilar serà retirada i posteriorment instal·lada al portal del domicili on va viure, un cop ara ja se n’ha sabut l’adreça.

La urbanització es fa en el tram comprès entre l’avinguda de Barberà i el carrer de Fra Luis de León. Els itineraris de pas alternatius per a vehicles són pels carrers de Brutau i Calders.

La unió de dues places de l’Eixample començarà a final de mes

Comentaris
To Top