ESPORTS

Munitis: “No hem estat fluids”

Munitis, minuts abans de començar el partit / LL. FRANCO

Les valoracions del tècnic Pedro Munitis després de l’empat a 0 davant el Betis Deportivo.

Valoració del partit: El partit tenia molta dificultat, i més després del que ens hem trobat sobre el camp. Avui per primera vegada han jugat sense davanter. Hem tingut molt poca continuïtat, amb faltes continuades, que no permetien que el partit es disputés amb normalitat. A la segona meitat hem vist la perillositat que t’agafen amb espais, així com les seves individualitats”.

Gestió dels canvis: “És molt difícil gestionar el que ens està tocant, però no posaré cap excusa a la meva vida. L’anàlisi és que no hem estat fluids. Cada partit és el més important i hem de pensar en el més immediat, que ara és el Balears“.

Absència de Néstor: “Ha tingut una petita sobrecàrrega i és per això que no ha pogut jugar. La planificació d’aquests partits –Linense, Betis Deportivo, Balears– era que Kaxe jugués a La Línea i Néstor avui”.

Pressió home a home, dificultant la sortida de pilota: “Ha estat un partit que no hem estat fluids. Haurem d’analitzar quines coses hem de treballar i això és el que farem per millorar. No era un partit fàcil, amb poc ritme de partit i no hem verticalitzat”.

No s’han esgotat els cinc canvis: “Els darrers quinze minuts del partit és quan hem estat més a prop de la porteria contrària. No teníem un davanter –Néstor– i Jacobo estava bé. Havien entrat Aarón i Muguruza i el més important és que l’equip estava bé”.

Óscar Rubio: “L’equip ha fet un bon partit”

Frenada en sec: “Està clar que volíem guanyar el partit. Hi ha vegades que costa més o menys, però les ocasions les hem tingut. Hem fet un bon partit i el més normal és que haguéssim guanyat”.

Es perden dos punts: “Això és futbol i ells, suposo, que també pensaven el mateix.: qui guanyava en sortiria reforçat. Veníem de jugar feia molt poc temps i l’equip ha donat la cara. El dia del Linares van entrar totes i avui no. Ha estat un partit de desgast davant un equip que surt amb molta intensitat. Si hagués entrat la de Muguruza, per exemple, hauríem vist el partit d’una altra manera”.

Comentaris
To Top