Oci i cultura

Alizzz (mà dreta de C. Tangana) i Rodrigo Cuevas (agitador folklòric), a l’Embassa’t del 2022

festival embassa't sabadell
El parc de Catalunya tornarà a ser l'escenari del festival / DS

L’edició del 2022 de l’Embassa’t tindrà lloc els propers 20 i 21 de maig i comptarà amb tres escenaris. Per l’Embassa’t passarà el compositor català Alizzz (estret col·laborador de C. Tangana), així com el performer asturià Rodrigo Cuevas, amb l’espectacle Barbián, de Fernando Carmena (feat. Frank Merfort & Richard Veenstra). Cuevas s’ha convertit en un fenomen de les arts escèniques i presentarà a Sabadell aquesta “sarsuela cabaret”.

També hi actuaran noms de l’escena catalana com Núria Graham, El Petit de Cal Eril, Ferran Palau Phoac (a l’espectacle conjunt ‘B1n0 & Amics’).

Cartell de l’Embassa’t 2022

Pel que fa a la proposta internacional, també hi actua Acid Arab (Dj Set), el duet parisenc que ja ha seduït els amants de l’electrònica i del pop més underground gràcies a la seva particular fusió de sonoritats d’arrel àrab amb sons de sintetitzadors àcids.

Cal afegir-hi Baiuca (Live Band Show), Chico Blanco en format Dj Set (un dels preferits de la Generació Z) i Malcus Codolà i Emili Bosc (amb un projecte que es fonamenta en l’experimentació electrònica). Són noms que s’afegeixen als concerts que ja s’havien avançat com la cantant trap sabadellenca Santa Salut i la banda de Montcada i Reixac Ladilla Rusa.

També faran parada a Sabadell bons coneixedors del festival com Carlota Flâneur, que compartirà en directe el seu primer EP Brains; així com Sonido Tupinamba, la DJ argentina que barreja les seves influències tropicals amb els grooves disco, funk i house.

Parc de Catalunya

L’Embassa’t 2022 tornarà a fer bategar el cor d’un vell conegut, el parc de Catalunya de Sabadell, un espai a l’aire lliure al centre de la ciutat on tots els assistents podran gaudir de la música en directe dins d’un entorn natural amb les màximes garanties de seguretat. Un any més, el lineup presenta una acurada selecció musical que representa el bo i millor de cadascuna de les escenes, i que quedarà repartida en tres escenaris.

L’entrada per a un dia tindrà un cost de 53 €. També existirà un Pack Amics, de sis entrades a 285 €.

Comentaris
To Top