ESPORTS

El filial del Sabadell afronta la segona volta amb la garantia del gol

El filial arlequinat suma 60 gols i els principals responsables són Kopotun, Pere Belmonte, Jaume Ramoneda i Jaume Piñol

Belmonte, Ramoneda, Piñol i Kopotun a les instal·lacions de l'Olimpia | Ll. Franco

En la prèvia d’un dels partits més importants de la temporada, en el qual el filial del CE Sabadell rebrà al FC Joanenc, segon en la classificació, els màxims golejadors del conjunt dirigit per Jordi López donen les seves sensacions i punts de vista sobre l’impecable rendiment del grup fins ara.

El Centre d’Esports viu un gran present en Segona Catalana i, sens dubte, és gràcies al gran rendiment tant individual com col·lectiu i a la gran efectivitat que estan tenint en la porteria contrària. En catorze partits disputats l’equip ha aconseguit convertir un total de 60 gols, el doble que el Pirinaica, segon equip més golejador fins a la data d’avui.

Pere Belmonte ho té clar. Per a ell, “la unió i el fer una família” és el motiu principal pel qual l’equip aconsegueix rendir d’aquesta manera extraordinària. El migcampista ofensiu arlequinat es mostra molt content ja que “mai he sigut de marcar molts gols i ara se m’està donant” i per això “em sento molt content amb la meva participació en l’equip”.

El Sabadell és un equip que controla des de la possessió la majoria dels seus partits i aconsegueix fer-ho gràcies a la capacitat de recuperar la pilota immediatament després d’haver-la perdut. Aquestes virtuts són fonamentals per a tenir la possibilitat d’arribar a l’àrea contrària segons Jaume Ramoneda, qui assegura que, “amb el control de la pilota sumada a la recuperació rere pèrdua i la qualitat dels nostres passadors, és molt més fàcil crear ocasions de gol”. Des del personal l’atacant se sent “content i pretenc continuar aportant el millor a aquest gran equip”. A més, afegeix que “l’equip no sent cap preocupació per a aquest cap de setmana i se sortirà a guanyar com qualsevol altre partit”.

Per part seva, Jaume Piñol assegura que en cap cas el fet de ser els màxims golejadors pot suposar una pressió individual. Segons ell, “la pressió sempre és i ha de ser grupal ja que som tots els que hem de buscar un gol”. La pressió que sí ha volgut destacar com a important ha estat la pressió rere pèrdua, que segons els quatre màxims golejadors de l’equip “és una cosa fonamental per a reduir al màxim les possibilitats del rival i així aconseguir tenir majors oportunitats de fer mal”.

El màxim golejador fins al moment del conjunt arlequinat és Vladyslav Kopotun i assegura rotundament que “aniré pel pitxitxi de lliga”. El davanter, al qual li agrada contagiar el seu optimisme, diu que “l’equip se sent amb plena confiança per a continuar guanyant i aconseguir els objectius que el club va proposar”.

Comentaris
To Top