ESPORTS

Dopi arriba al Sabadell amb l’objectiu de millorar la capacitat golejadora

Jon Ander González, Dopi

El davanter basc es defineix com un jugador “tossut i treballador” i el secretari tècnic Miguel de Hita es desfà en elogis

Joan Ander González, Dopi, juntament amb Bruno Batlle i Miguel de Hita / D.S.

L’únic fitxatge del mercat d’hivern del Centre d’Esports, Jon Ander González, Dopi, ja està en plena dinàmica de grup i debutarà a la convocatòria de diumenge contra l’At. Balears. De fet, arriba amb un objectiu molt clar: millor la capacitat golejadora de l’equip en aquesta segona volta. La seva etiqueta de pitxitxi de l’At. Sanluqueño, amb 5 dianes a la lliga i 1 a la Copa, sembla una dada per l’optimisme.

El davanter ha estat acompanyat en l’acte de presentació del director general del club, Bruno Batlle, el secretari tècnic Miguel de Hita, i representants dels patrocinadors del futbol femení arlequinat. S’ha mostrat com un home de poques paraules, veurem si parla més sobre la gespa. Sobre la seva sortida del club andalús ha dit que “va sorgir l’opció del Sabadell, un club important, i no m’ho vaig pensar dues vegades. Estrany? Tampoc estava tenint els minuts que volia i la plantilla del Sanluqueño és molt àmplia. Es va donar aquesta possibilitat i aquí estic”.

Mantenir l’encert golejador com a arlequinat serà el seu gran repte. “Soc un jugador guerrer, tossut i lluitador, aquesta podria ser la meva definició. Amb molta feina i anant partit a partit, puc ser també el màxim golejador de l’equip. De moment, ha estat molt ben acollir pels companys i de mica en mica estic segur que arribaran les victòries per sortir de l’actual situació”.

Miguel de Hita, sense el director esportiu José Manzanera, ha debutat en una roda de premsa de presentació per valorar el fitxatge. S’ha desfet en elogis: “És un jugador que busca l’àrea, té facilitat per xutar amb les dues cames i sense pilota és molt treballador, el prototip de jugador basc, molt productiu en les seves accions i estic convençut que ho demostrarà”.

Bruno Batlle ha reconegut les dificultats per fitxar en aquest mercat d’hivern: “Estem molt contents de la incorporació de Dopi perquè no és gens fàcil fitxar capacitat golejadora en aquest mercat. Volíem més jugadors, però hem topat amb tres condicionants: l’econòmic, el problema de millorar el nivell de la plantilla i la situació esportiva que en alguns casos ha tirat enrere alguns futbolistes”.

Comentaris
To Top