ESPORTS

Sabadell-Espanyol, plat fort a categoria juvenil

El conjunt arlequinat vol plantar cara al segon classificat

L'equip titular del Sabadell en l'últim partit davant del Cerdanyola | CES

Després d’una important victòria davant del Cerdanyola en el primer partit d’aquesta segona volta, els arlequinats tenen una cita important aquest dissabte (16h) en el Municipal d’Olímpia. Reben ni més ni menys que a l’Espanyol, segon en la classificació amb 43 punts i tant sols tres derrotes.

Malgrat les dificultats que probablement el partit comportarà, els de Marc Nomen es troben amb total confiança per a competir contra un dels millors equips de la categoria. Així ho corrobora Filippo Sander, migcampista del Sabadell, qui afirma que “l’equip està en condicions de guanyar aquest cap de setmana”, però també deixa clar que “cal sortir sense por i competir-los de tu a tu perquè el grup pugui expressar la seva millor versió”.

Serà un repte molt important per al Centre d’Esports que busca tornar als llocs de més amunt. Actualment es troba en la sisena posició amb 30 punts, dos per sobre de la UE Cornellà i un per sota del Mallorca i la Damm. Per això és que el partit que segons Sander “es decidirà en petits detalls”, serà decisiu per a l’esdevenir del club sabadellenc en la classificació.

Comentaris
To Top