L’Astralpool CNS, amb peu i mig a la ‘final four’

El partit s'ha celebrat a Atenes / CEDIDA

L’Astralpool Club Natació Sabadell ha posat peu i mig a la final four de l’Eurolliga després de golejar l’Ethnikos grec per 8 a 13. La sabadellenca Judith Forca, amb cinc dianes, ha estat la màxima golejadora del partit.

Les waterpolistes de David Palma han anat de menys a més, imposant el seu domini a partir del tercer període, quan un parcial 2 a 9 en els segons setze minuts ha acabat decantant la balança. A la primera meitat, gregues i sabadellenques han ofert una imatge on quedava palès que els dos equips, cada un utilitzant les seves armes, anaven decidits a endur-se la victòria. La igualtat ha estat màxima durant el primer període (3-3), i inclús en el segon les gregues hi han arribat al descans llarg amb un lleuger avantatge (6-4), liderades per les CharalampidiStefania i Ioanna, ambdues autores de dues dianes.

A la represa, les penta campiones s’han posat la granota de treball i liderades en atac per Judith Forca, Maica Garcia i Maartje Kuening, i en defensa per Laura Ester sota pals, han ‘ofegat’ a les gregues fins al definitiu 8 a 13. El pròxim 26, a la Finetwork Aquatics, l’Astralpool hauria de certificar el pas a l’enèsima final four.