ESPORTS

Munitis destaca la “gran feina col·lectiva” dels seus homes

Pedro Munitis i Xavi Calm

L’efecte del tècnic càntabre es deixa notar: ja suma 7 partits consecutius sense conèixer la derrota

Pedro Munitis li ha guanyat la partida a Xavi Calm / Ll. Franco

Va perdre el primer partit (0-1 davant l’Andorra a l’últim sospir) i ara ja suma set consecutius sense conèixer la derrota, amb 3 empats i 4 victòries, l’última, aquest diumenge, molt meritòria contra un clar candidat a l’ascens directe com l’At. Balears. L’efecte Pedro Munitis es deixa notar i fins i tot el Sabadell podria acabar la jornada fora de la zona de descens.

VALORACIÓ GLOBAL: “Aquesta és la meravellosa bogeria del futbol. En poc temps les emocions han estat ben diferents. Dimecres (després del 0-0 davant el cuer Betis Deportivo) semblava que s’acabava el món i ara (després de guanyar l’At. Balears) sembla que podem pensar en altres coses. Cal tenir una objectivitat per analitzar les situacions, però entenc les emocions de la nostra gent, que viu amb molta passió els seus colors. Estan sempre al nostre costat”.

PLA FUNCIONA: “Els primers 12 o 15 minuts, ells han tingut la pilota i no hem pogut sortir del nostre camp, però l’equip ha anat de menys a més. No hem concedit gairebé res i, en canvi, nosaltres hem estat capaços de generar superioritats en la primera línia. Ens ha faltat ser més agressius davant de porteria en algunes accions, però hem tingut una gran ocasió i hem acabat molt bé la primera part”.

CONTRACOP LETAL: “Buscàvem el contracop i ha sortit a la segona part amb l’acció d’Aarón Rey i el gol de Jacobo. És lógic que l’At. Balears dominés perquè té un gran equip, però hem estat molt bé en defensa. Només ens ha faltat identificar millor algun moment de pressió per no estar tant de temps sense la pilota”.

DESGAST FÍSIC: “L’esforç de tot l’equip ha estat impressionant. Ha estat una victòria col·lectiva. Per això m’ha costat tant fer canvis, perquè teníem el partit controlat. A vegades és difícil sortir amb el mateix ritme i la màxima concentració que es requeria en aquell moment. Estava esperant si algun jugador saltava pels aires… “.

DEBUT DE DOPI: “Ha fet només mig entrenament, però ha mostrat una bona actitud i en la seva primera ocasió ha provat el xut. Això sempre és positiu”.

PRÒXIMS PARTITS: “Ara tindrem una setmana sencera per treballar en condicions abans d’afrontar el segon Tourmalet, amb tres partits fora de casa i llargs desplaçaments. No vull ni pensar-hi encara…”.

Aleix Coch: “Anímicament estem molt bé”

El capità arlequinat, Aleix Coch, ha fet un gran partit, sent el líder de la defensa. “El nostre pla ha funcionat a la perfecció. Hem defensat molt bé i hem aprofitat un contracop. Són set partits sense perdre i això dona molta confiança. Anímicament, estem en un gran moment”.

Comentaris
To Top