Ciutat

Les mirades se centren al Passeig

Les obres de reforma del passeig de la Plaça Major ja han començat i estan cridant l’atenció de molts veïns, vianants i curiosos. La seva magnitud i centralitat fa que tothom que hi passa vegi com avancen els treballs, i ja a la tercera setmana d’obres les reformes comencen a ser evidents. La fotografia que comparteix el sabadellenc Juan Batalla Bley crida l’atenció per dues coses: el dinamisme i els colors que desprèn.

La foto del Passeig de Juan Batalla Bley / CEDIDA

La foto del Passeig de Juan Batalla Bley / CEDIDA

D’una banda, aquesta setmana assistim al trasllat de les alzines del Passeig a Torreguitart. I, alhora, tant les jardineres com els edificis que es veuen al fons ofereixen un particular cromatisme de colors vius. Batalla creu que “està bé que es facin coses, però és una llàstima que aquests projectes que s’estan fent durin tan poc”. “Amb pocs anys, quants cops s’ha modificat el Passeig?”, es pregunta el sabadellenc.

Segons el consistori, aquesta ha de ser la reforma definitiva. La previsió és que les obres estiguin enllestides a mitjans d’octubre, de manera que el Passeig quedi a punt per al pròxim Nadal.

Comentaris
To Top