ESPORTS

Vital victòria del Club Natació femení a Esplugues (1-3)

CV Esplugues-Club Natació vòlei

En un duel clau per la permanència, el conjunt nedador s’imposa després d’un partit espectacular, decidit al quart set

Un moment del partit entre Esplugues i Club Natació / CEDIDA

Mantenen intactes totes les opcions de permanència. L’equip femení de vòlei del Club Natació Sabadell ha assolit una victòria vital a la pista d’un rival directe com el CV Esplugues (1-3) que, a més, significa sumar tres punts. Les noies d’Albert Avellaneda eren conscients que una derrota significava obrir un forat gairebé inassumible i han sortit molt concentrades des del primer moment.

Així s’ha reflectit en un primer set espectacular, ple d’alternances i que podia caure de qualsevol costat. El conjunt nedador ha estat més encertat en el moment clau i s’ha imposat per 27-29. Al segon set han pagat una mica l’esforç físic i han cedit per 25-16. Tornava la igualtat al marcador. El tercer set era clau per decantar la balança i tots dos equips han forçat la màquina al màxim. El Club Natació s’ha mostrat molt consistent i en el tram final ha controlat millor les emocions (23-25).

L’Esplugues ha acusat el cop i ha abaixat els braços al quart set, circumstància que ha aprofitat el conjunt sabadellenc per sentenciar amb autoritat (15-25) i sumar un triomf que pot significar una bona part de la permanència. Ara el Club Natació supera en dos punts al conjunt del Llobregat (que té un partit pendent) i s’acosta al Vall d’Hebrón (amb 4 més). La salvació és possible.

L’equip masculí, en canvi, no va tenir opcions a Castelló. El CV Mediterráneo es va mostrar superior encara que els tres sets van ser molt igualats, amb guarismes força ajustats (25-19, 25-23, 25-22). El conjunt de Jordi Fernández continua fora de la zona de perill a la SuperLliga-2.

Comentaris
To Top