Ciutat

L’entorn de la plaça de Jean Piaget es reformarà per millorar la connexió amb els FGC

El tram de Reina Elionor que es reformarà / VICTÒRIA ROVIRA

Crearan un passatge amb un pressupost de 218.000 euros

El tram de carrer que es reformarà / VICTÒRIA ROVIRA

L’enllaç de la plaça de Jean Piaget amb l’estació dels FGC Can Feu – Gràcia viurà una remodelació en els pròxims mesos. L’Ajuntament de Sabadell ha aprovat aquest dilluns el projecte per convertir el tram del carrer de la Reina Elionor que toca a la plaça en una plataforma destinada únicament a vianants.

El projecte està pressupostat en 218.000 euros i té un termini d’execució previst de 4 mesos. De moment, però, el Govern no concreta quan durà a terme aquestes obres perquè es volen finançar amb els fons europeus Next Generation i el calendari està per definir.

La reforma es fa amb la voluntat de “millorar la connexió i l’accessibilitat amb l’estació d’FGC Can Feu – Gràcia”, segons la regidora de Desenvolupament Urbà, Mar Molina. L’actuació permetrà fer un pas més al què ja va fer l’anterior govern quadripartit per millorar l’espai per als vianants, ja que aleshores es va ampliar la vorera amb pintura al terra.

Aquest cop, es farà una plataforma única al carrer de Reina Elionor, entre el carrer del Riu-Sec i la carretera de Molins de Rei. L’espai renovat es dirà passatge de Jean Piaget. No s’intervindrà en el que és pròpiament la plaça.

Comentaris
To Top