Ciutat

L’enderroc d’unes cases abandonades a la Gran Via durarà tot el mes de febrer

Les excavadores han començat a enderrocar una sèrie de cases abandonades a la cantonada de la Gran Via amb la carretera de Caldes. Feia diverses dècades que estaven tapiades i no hi vivia ningú. Està previst que els treballs s’allarguin tot el mes de febrer.

Enderroc a la Gran Via de Sabadell / LLUÍS FRANCO

Enderroc a la Gran Via de Sabadell / LLUÍS FRANCO

La demolició la duu a terme l’empresa especialitzada terrassenca Hercal Diggers i per seguretat s’ha reduït l’espai de la vorera per on poden passar els vianants en el tram del carrer de Vidal –que és com es diu concretament el punt de la Gran Via on es fa l’enderroc–, a tocar de la rotonda dels Agents Comercials.

Durant aquests dies s’enderrocaran tant les cases que toquen a la Gran Via com les que completen l’illa triangular d’aquest solar. Totes aniran a terra menys els dos edificis de planta baixa que hi ha a la banda del carrer de Covadonga. Fonts municipals confirmen que a hores d’ara no hi ha cap llicència d’obres atorgada per fer-hi res en aquest espai, de manera que, almenys fins ara, no s’ha presentat cap projecte perquè s’hi instal·li alguna activitat.

El planejament urbanístic preveu que en aquest solar hi puguin anar instal·lacions viàries, no edificis d’habitatges. El que s’hi podria posar, per exemple, és un aparcament o una benzinera. Fa uns anys sí que va arribar a l’Ajuntament el projecte per instal·lar-hi una benzinera, però a hores d’ara no s’ha materialitzat.

Comentaris
To Top