Ciutat

Els resultats genètics del presumpte nadó robat a Sabadell surten a la llum

Exhumació d'un presumpte nadó robat al Taulí de Sabadell als anys 1990 / VICTÒRIA ROVIRA

Les proves genètiques han descartat que es produís el robatori d’un nadó a Sabadell als anys noranta

Exhumació d'un presumpte nadó robat al Taulí de Sabadell als anys 1990 / VICTÒRIA ROVIRA

La Priscila no va ser robada. Les proves genètiques han descartat que es produís el robatori d’un nadó a Sabadell als anys noranta. Després de dur a terme una exhumació del cadàver, els resultats conclouen que “l’ADN del nadó coincideix amb el de la seva mare, la Carmen”, ha assegurat al Diari l’advocat de la família, Fernando Osuna.

La sabadellenca Carmen Navarro va sol·licitar l’exhumació del cadàver de la seva filla, que va morir en néixer l’any 1990 a la clínica Nen Jesús –dependent del Parc Taulí–i va ser enterrada al Cementiri de Sabadell. La família va trobar despulles durant l’actuació, a principis de febrer, i, després que un laboratori analitzés les mostres, s’ha corroborat que les despulles pertanyien a la Priscila. “La meva clienta ja sap la veritat. I té la tranquil·litat de saber que la seva filla no va ser objecte d’accions il·legals”.

Les sospites, un programa de televisió

Quan va morir el bebè, prematur, a la mare “li van entregar el taüt tancat, sense que hagués pogut fer el reconeixement del cadàver com marca la llei”, assegura Osuna. Des d’aleshores, sempre havia tingut la sospita.

Després d’un part prematur, l’hospital va assegurar que la Priscila era morta i, trenta anys després, veient un programa de televisió, va començar a sospitar que havia estat enganyada. “Va veure una noia idèntica a la seva altra filla. I va sospitar que podia ser ella”, explica l’advocat de la Carmen.

El presumpte nadó robat al Taulí: troben despulles durant l’exhumació a Sabadell

Comentaris
To Top