ESPORTS

Munitis: “També és important sumar quan no fas un partit brillant”

Munitis a La Condomina

El tècnic càntabre torna a destacar la gran implicació dels seus jugadors i fa un balanç molt positiu del ‘5 de 9’

Munitis en el seu retorn a La Condomina / Ll. Franco

Alguns ja parlen de la flor de Pedro Munitis. En un partit molt espès del seu equip, ha estat capaç de sumar un punt a La Condomina i sumar 10 jornades sense conèixer la derrota, per allunyar-se de la zona perillosa de la taula.

PRIMERA PART: “Ens ha costat molt entrar al partit. De fet, l’UCAM Múrcia ens ha passat per sobre els primers minuts i no hem estat capaços d’enganxar-nos al pla de partit que teníem. No l’hem executat. L’equip ha intentat guanyar seguretat fent un replegament, però ens han sotmès massa temps i no hem tingut opció d’apropar-nos a la seva porteria”.

REACCIO: “La segona part ha estat diferent. Tot i encaixar el gol, en una acció que neix d’un llançament de banda, l’equip no s’ha descompost i hem estat més atrevits amb la pilota. No hi ha hagut continuïtat en el joc perquè ha estat un partit molt travat, però hem estat més a prop de la seva porteria i hem trobat el premi de l’empat que crec és just al final”.

VALORACIÓ SETMANA: “El ‘5 de 9’ el valoro positivament, és un bon balanç. De nou vull destacar la brutal implicació de tota la plantilla després d’una setmana d’un gran desgast físic. Continuem creient i també és important esgarrapar un punt quan no fas un partit brillant. Hem tornat a demostrar que som una gran família i hem de continuar en aquesta direcció. Ara ens hem de recuperar i pensar en el pròxim partit contra el Llagostera”.

El Sabadell completa la setmana fantàstica amb un bon punt a La Condomina (1-1)

Comentaris
To Top