Ciutat

La Crida denuncia que Smatsa “dilata” la revisió d’ofici del contracte amb l’Ajuntament

El grup municipal creu que el procés acabarà amb la recissió de la concessió amb la companyia

Operaris d'Smatsa / LLUÍS FRANCO

La Crida acusa l’empresa de gestió i recollida de residus Smatsa d’intentar endarrerir la revisió d’ofici del contracte amb l’Ajuntament de Sabadell, un procés que consideren “inajornable” i que creuen que acabarà amb la recissió de la concessió. El grup municipal assegura que la companyia “ha demanat més temps per poder realitzar les seves al·legacions al procediment” i se li han concedit 5 dies més.

La formació insisteix que el contracte és “ple de foscors i dubtes, presumptes irregularitats i fets que podrien ser constitutius de delicte”.

Per altra banda, la Crida ha comunicat que ha presentat al·legacions “per reforçar el procés iniciat al Ple de febrer per revisar d’ofici el contracte de residus”. La informació que presenti el grup municipal, tenint en compte que va interposar un recurs de reposició i és part interessada, s’incorporaran a la Comissió Jurídica Assessora.

El grup municipal ha demanat a les al·legacions que se suspengui temporalment el procediment judicial a l’espera que la Comissió Jurídica Assessora resolgui. La decisió d’aquest òrgan ha d’arribar en un període previst de 6 mesos.

Comentaris
To Top