Oci i cultura

Cruanyes, fora de la pantalla!

Cruanyes, durant l'entrega del premi Josep Pla 2022 / ACN

El periodista Toni Cruanyes visitarà Sabadell aquest dissabte. Ho farà per presentar la seva novel·la La vall de la llum (editorial Destino), que ha estat guardonat amb el premi Josep Pla 2022.

Veure a Toni Cruanyes fora de la pantalla de les nostres televisions serà possible, doncs, a l’acte literari que tindrà lloc al saló noble del Teatre Principal (18 h). Cruanyes estarà acompanyat per Montse Barderi, qui precisament ha estat una de les membres del jurat de l’aquesta 54a edició del premi.

Els guanyador es va donar a conèixer a l’Hotel Palace de Barcelona, en un acte que, per segon any consecutiu, es va haver de celebrar sense el tradicional sopar literari arran de la pandèmia.

El presentador del Telenotícies Vespre de TV3 s’havia presentat al concurs amb pseudònim –Maria Becana–. Una novel·la que gira entorn la mort del seu avi i els seus orígens familiars, amb un alt component personal.

L’exconseller Santi Vila

La setmana literària sabadelenca està farcida d’actes, en aquesta ocasió. Aquest dimarts, l’escriptor mallorquí Melcior Comes presentarà la seva obra Tots els mecanismes. El dijous serà el torn de l’exconseller de Cultura Santi Vila, qui presenta el seu text Vida plena, vida bona. Estarà presentat per Lluís Recoder, advocat i també exconseller de la Generalitat.

Finalment, el divendres hi hauà una alta visita illenca. En aquest cas de Menorca, d’on arriba Maite Salord. Parlarà d’El país de l’altra riba, que ha tingut molt bona acceptació i que ha estat distingit amb el Premi Proa de novel·la. Salord estarà acompanyada de l’escriptor sabadellenc Antoni Dalmases. Totes les presentacions tenen lloc a la llibreria La Llar del Llibre. 

Comentaris
To Top