El CNS de vòlei femení no falla a Canàries i s’acosta a la permanència

Sayre-CNS femení vòlei

S’imposa amb autoritat al cuer CV Sayre (0-3) mentre l’equip masculí cau a la pista del CV Roquetes (3-1)

Lògica l'alegria de les noies del Club després d'una victòria vital a Canàries / CEDIDA

Era un partit amb regust de trampa, a la pista del cuer CV Sayre Generalit, i el Club Natació Sabadell femení no va fallar (0-3). Amb una gran concentració des del primer moment, les noies d’Alberto Avellaneda van imposar el seu joc, amb un domini absolut al primer set. Es va arribar a un 3-10, escurçat per les locals fins al 12-16, però un equilibri de defensa-atac va permetre sentenciar amb un 16-25 i encarrilar la victòria.

L’equilibri es va mantenir fins a l’empat a 8 en el segon set, moment en el qual les nedadores van tornar a posar la directa (20-25). El Sayre canari va mostrar el seu orgull en el tercer set, obligant el Club Natació Sabadell a posar els cinc sentits a la pista per evitar sorpreses. Amb el 20-20, el conjunt sabadellenc va encadenar tres atacs consecutius per certificar el triomf (22-25), quart de la temporada que permet fer un gran pas cap a l’objectiu de la permanència a la SuperLliga-2.

El masculí va lluitar de valent en el seu desplaçament a la pista tarragonina del CV Roquetes, però no em va tenir prou (3-1). L’equilibri de forces va ser la tònica durant tot el partit. En el primer set, els locals es van distanciar a partir del 14-14 per imposar-se per 25-16. En el segon, mateix guió (18-18 i 25-20). El Club va escurçar diferències en el tercer set amb un cop d’autoritat (20-25) i va gaudir de dues pilotes per forçar el tie-break en un quart set molt disputat que es va decantar del costat local per 33-31, sentenciant així el partit. Cal destacar el debut del cadet Gerard Rejon en l’equip de Jordi Fernàndez.