ESPORTS

Sabadell supera amb nota l’organització de la Copa del Món d’esgrima

Victòria d’Itàlia per equips i del tirador hongarès Gergo Szemes en una prova que va establir un nou rècord de participació

El podi d'honor final amb les autoritats i federatius / CEDIDA

Amb rècord de participació – 177 tiradors i 29 països representants – , Sabadell va mostrar la seva gran capacitat organitzativa en la prova de la Copa del Món júnior disputada al Pavelló Municipal d’Esports gràcies a l’eficàcia del Club d’Esgrima Sabadell-Jaume Viladoms amb el suport de la Federació Catalana, que celebra el seu centenari, i l’Ajuntament. Les estrictes mesures sanitàries imposades des de la Federació Internacional van obligar a fer proves massives d’antígens abans d’accedir a les instal·lacions.

En l’àmbit esportiu, els favorits van imposar la seva llei. L’equip italià, integrat per Jacopo Bonato, Damiano Di Veroli, Giulio Lombardi i Tommaso Martini, es va imposar en la gran final davant el combinat francès per 45 a 33. El tercer lloc va ser per la selecció d’Hongria després de derrotar a Alemanya per un ajustat 45-41. Un total de 19 seleccions van establir el rècord de participació.

Copa Món d'esgrima júnior

Un dels combats celebrats al Pavelló Municipal d’Esports / CEDIDA

L’hongarès Gergo Szemes va ser el guanyador de la prova individual. En una final molt disputada va superar el representant estatunidenc, Brandon Li, per 15-8 mentre la tercera posició del podi seria ex-aequeo pel francès Paul Antoine De Balval i l’estatunidenc Bryce Louie.

Quatre van ser els representants sabadellencs en aquesta cita mundialista. Alan Fernández Hernàndez va sumar tres victòries en la poule i va caure en la primera eliminatòria, ocupant el 91è lloc de la general. Mateix recorregut que el seu company Adrià Garcia Mur, amb dues victòries en la poule i derrota a la primera ronda per signar la 107 posició. Arnau Gumà Leal i Sergi Rodrigo Rabasso no van poder superar la poule inicial. Tot i això, una bona prova de foc pels tiradors del Club d’Esgrima Sabadell-Jaume Viladoms, entitat que celebra el seu desà aniversari i s’ha consolidat com un dels grans promotors d’aquest esport en l’àmbit nacional i estatal.

Comentaris
To Top