L’Escola Pia avança amb pas ferm a la Copa Catalunya

Alegria entre els jugadors de Can Colapi / LL. FRANCO

Sabadell es queda amb un únic representant a la Copa Catalunya sènior. L’Escola Pia serà a la següent ronda després de superar el Castellar del Vallès (3-6) en la seva estrena a la competició del KO. Qui va caure a les primeres de canvi va ser el Club Natació Sabadell a la tanda de penals davant el Montcada (2-2/7-6).

La victòria de l’equip de Pedro Donoso va ser més patida del que va reflectir l’electrònic del pavelló Joaquim Blume. Els locals van posar contra les cordes als de Can Colapi amb un alt ritme des del xiulet inicial. Les intervencions de Santi Sahuqillo van evitar mals majors, si bé és cert que els de Darío Martínez es van avançar amb un gol de Marc Mas. La ràpida reacció sabadellenca, amb les dianes d’Arnau Graell, de penal, i de Lenny Ramos van capgirar el marcador amb un obrir i tancar d’ulls. Carlos Povedano, al darrer minut, posaria l’1 a 3 abans del descans.

A la represa, l’Escola Pia va dominar en el joc i en el marcador: Lenny encarrilava el triomf amb l’1 a 4, però la relaxació va propiciar que els castellarencs posessin l’ai al cor als de Pedro Donoso amb dos gols gairebé consecutius (3-4). La tàctica del porter-jugador del Castellar acabaria sent un bàlsam per als de Can Colapi amb dos gols pràcticament consecutius per certificar el pas a la següent eliminatòria.

D’altra banda, a Montcada, els d’Arnau Casabon no van poder encadenar el segon triomf consecutiu de la setmana, tot i els gols de Pep Font i Álex Llamas. Un gol a les acaballes dels montcadencs va enviar el partit ala fatídica tanda de penals, que aquesta vegada no tindria el desenllaç esperat. Eliminats de la Copa, els ‘nedadors’ es podran centrar a aconseguir la permanència a la Segona Divisió B.