ESPORTS

El Sabadell, a continuar amb la bona ratxa a la Nova Creu Alta

Jacobo González davant l'At. Balears

Davant la UE Costa Brava, oportunitat d’allunyar-se de la zona baixa de la taula i allargar la dinàmica positiva

El golejador Jacobo González en una acció davant l'At. Balears / Lluís Franco

Després d’afrontar tres partits consecutius com a visitant, el Sabadell torna a la Nova Creu Alta aquest dissabte (17 hores) amb la idea d’allargar la bona dinàmica. El duel contra la UE Costa Brava es pot considerar el punt de partida d’un tram en el qual l’Estadi creualtenc pot convertir-se en un factor clau per afinar l’objectiu definitiu en aquesta estranya temporada. Dels pròxims 12 punts, 9 es jugaran a casa, on el Sabadell de Munitis s’ha mostrat molt fiable amb l’única ensopegada davant el Betis Deportivo. Un avís de què es pot trobar avui: un rival tancat, enganxós i que obligarà a picar pedra per trobar espais. Caldrà tenir paciència.

Gaudir d’una setmana per preparar un partit és gairebé un luxe per a Pedro Munitis i el seu cos tècnic després d’unes jornades d’autèntica bogeria. Potser per això, el tècnic càntabre adverteix que el partit contra el conjunt gironí “serà molt difícil” i ofereix uns arguments molts concrets: “hem pogut comprovar que canvia de sistema i ens trobarem un entramat defensiu molt complicat de superar. Un equip que només ha perdut un partit dels sis últims i per la mínima demostra que té una gran solidesa defensiva”.

Quina serà la fórmula per aconseguir-ho? Munitis considera que serà clau “fer una circulació ràpida de la pilota, estar molt fluids en la combinació i ser verticals quan puguem atacar. És un rival que ens exigirà estar a un nivell alt”. Ni la ratxa de 10 partits sense conèixer la derrota trenca l’habitual discurs del tècnic arlequinat. “Només miro el futur immediat, no puc estar pensant en el passat. Això ja és història, només compta el següent partit”, insisteix.

El fet de tornar a la Nova Creu Alta, on es jugaran tres de les quatre pròximes jornades, hauria de significar un plus extra. “Volem que la nostra gent torni a casa amb el bon regust de la victòria”. D’altra banda, Munitis va reconèixer que la gespa “no està en les millors condicions”. Cap sorpresa.

Tres baixes
Óscar Rubio, Alfred Planas i David Astals seran baixa per molèsties físiques i el tècnic recupera el central Aleix Coch encara que continua a una groga d’una nova sanció.
Preguntat per la situació de Moha – després de la foto publicada per D.S. parlant amb ell a Múrcia -, Munitis diu que res ha canviat. “Té una bona actitud i som 23 jugadors. El grup està sempre per sobre i a mi em toca decidir el millor en cada partit. Sempre ho faig pensant en l’equip”.

Després de la venda del club i el canvi de nom, el Costa Brava ha estat un dels més actius al mercat d’hivern per intentar redreçar la situació. La remodelació ha afectat a dos exarlequinats: va marxar Aleix Roig i Lucas Viale s’ha retirat per assumir la secretaria tècnica. Continuen Antonio Romero (foto) i Boris Garros. Serà especial per a ells tornar a la Nova Creu Alta. També tornarà el davanter Nuha Marong, qui va marcar quan defensava la samarreta de lUCAM Múrcia aquesta mateixa temporada. Com a visitant, el Costa Brava només ha guanyat un partit (0-1, Alcoi) i ha esgarrapat 5 empats.

Dos anys

Gairebé dos anys justos. L’última visita de l’ex Llagostera (ara Costa Brava) l’1 de març del 2020 es va convertir en l’últim partit a la Nova Creu Alta abans de l’aturada general per la pandèmia. Va acabar en taules: Boris, ara rival, va avançar el Sabadell i Muntades va igualar en la recta final (1-1). De l’actual Sabadell van jugar aquell partit Óscar Rubio, Xavi Boniquet, Néstor Querol i Aarón Rey. Aleix Coch va ser suplent. Amb la denominació de la UE Llagostera, ha visitat l’Estadi en 4 ocasions i només va perdre una vegada. La resta, una victòria i dos empats, un dels quals a Segona A. El partit serà dirigit pel col·legiat valencià Jorga Tárraga Lajara.

Comentaris
To Top